okay my friends

Det här blir det sista jag skriver på ett tag. Jag känner på mig att det här kommer bli episkt och ett minne for the rest of my life. Har inte mycket mer att säga än Nu kör vi.

hey little virgin


how i feel right now

 
Jag och Emma "övade" på att sätta upp vårat tält idag. Åkte även till Sickla och handlade mat. Ytterst hälsosam mat vi kommer att äta nästa vecka. Not.
 

if I was your boyfriend I'd treat you like a princess


från min GIFBoom


The Deathly Hallows


Y.A.O.Y.O


just another night alone

 

Sv:

Någon undrade vart jag kommer att se Mac Miller, och det är så att på tisdag åker jag till Peace and Love i Borlänge!! :D

Graffiti is art, and if art is a crime, I hope God will forgive me


klockers jag


det här har aldrig hänt mig

Okej, jag är verkligen inte den typen av tjej som har en kändiscrush. Visst kan tycka att den eller den skådisen är jävligt snygg osv, men har aldrig blivit kär i någon som många tonårsbrudar brukar bli. Säger inte att jag är kär, men allvarligt, om det är någon jag skulle kunna få en kändiscrush på så är det spikat Mac Miller. Helvete vad snygg han är. Och jag kommer att få se honom live nästa vecka. Dör nästan lite.
Haha det här kommer gå åt helvete känner jag, kommer sitta å deppa om kvällarna osv. Lol nej. Puss.
 

hola


världens bästa natt

Igår vid 9 klättrade jag och Emma upp på Hammarbybacken med filtar och grejer. Sen satt vi där, och såg en helt fantastisk solnedgång. Helt galet fin var den. Vi flummade runt ett tag, sen kom John & Markus och gjorde oss sällskap en stund. Runt 2 började det bli jävligt mörkt och kallt och vi var påväg att ge upp. Men fan vi krigade kvar ändå. Halv 4 gick solen upp, och det var fan det coolaste jag sett. Helt sjukt. Låg där under var filt och lyssnade på The Circle of Life (Lejonkungen-låten) och var helt hypnotiserad typ. Gick hem vid 4, hade tänkt stanna ute hela natten men det regnade lite och vi frös hah.. Upptäckte att jag hade glömt mina nycklar så vi kom inte in, som tur var så hade mamma inte telefonen på ljudlöst så hon kastade ner nycklar till oss..
 
Helt underbar natt spenderad med min bästavän.
 
Bilder från min kaaaamera

en så kallad bildbomb

Gick på promenad med mamma och Lukas upp på Hammarbybacken, tog massa fina bilder. Sen gick vi ner till Restaurang Göteborg och åt midsommarmat. Sjukt gott. GIck hem, bytte kläder och sen gick vi ner till Nypan och spelade kubb. Hur mysigt som helst.
 

midsommarfrukost


sånadär bekännelser

När jag var liten ville jag bli en anka.
Jag måste alltid ta det första chipset ur en chips-påse, ta av den där skyddsgrejen på smöret osv.. Det är egentligen ingen tvångstanke eller måste-grej, gillar att göra det bara så låt mig. Tack.
Jag vill bli journalist, politiker, eller polis. Kanske en combo av dom?
Jag har väldigt lätt för att bli brun, blir bara värre och värre med åren.
Mitt favoritland är Spanien, älskar maten, kulturen, klimatet, människorna, språket, ALLTING.
Under några år av mitt liv gick jag på badminton, fotboll, dans, gymnastik och gitarr samtidigt. Blev en hel del träningar kan man säga. Fattar inte hur jag pallade. Men sen hade jag inget liv heller.
Jag har aldrig brytit nånting, men har sytt två ggr (sammanlagt 4 stygn)
Jag har varit rejäääält underviktig. Vägde typ 20 kg i 2an. Skolsystern ringde hem till mina föräldrar och frågade om jag fick mat. Det fick jag, men jag var bara jävligt liten.
 

mobilbilder från idag...

Jävla blogg.se's uppdatering gör att man inte kan blogga från mobilen. Bajs.
 

todaaaay


don't say no

Hola! Sitter i skrivande stund i min säng endast iförd bh, shorts och gummistövlar som jag köpte idag. Dom är så himla fina, är helt kär. Nästan så att jag vill att det ska regna nästa vecka.. Fast ne.
 
Idag var iaf en bra dag, var i Sickla med mamma på förmiddan, solade och bara tog det lugnt hela eftermiddan, träffade Hempa fram mot kvällen, vi chillade uppe i Hammarbybacken ett tag tills vi drog hem till mig. Satt på min balkong med min mamma, min bror, min kusin och min moster & hennes man.
 
Efter en stund kom Oscar och Anton hit och så spelade vi fyra tv-spel resten av kvällen.
 

sv;

Någon frågade vilket gymnasium jag ska börja på, och om jag kommer in (vilket jag antagligen gör) så kommer jag att gå sam-sam på Kärrtorps Gymnasium.

jag och Mackefräääs


Diggar nya blogg.se

Satan vad snabbt det går att ladda upp bilder osv... Helt awesome.

this is how I roll

Hooola amigos.
Igårkväll var jag hemma hela kvällen, första gången på 6 dagar wheey. Var helt död hela kvällen, så det var skönt att bara hänga med mamma.
Idag har jag varit hemma hos Markus. Han har lärt mig att jonglera (kan fan nästan nu!), vi har lagat mat, spelat kubb och bara haft allmänt roligt. Skrattat som fan.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Känns som om alla har åkt bort..
 

What happend?

Är helt död. Fattar ej varför eftersom jag sover minst 10 timmar per natt. Köpte iaf lite grejs idag i stan, bl.a en kavaj och ett par chinos. Riktigt awesome. Jennifer Nippan och Melissa gjorde oss sällskap också.


Streesssss

Tog det lite väl lugnt imorse.. Tog ett tag att klä på mig också eftersom vädret är så cp. Termometern sa 23 grader varmt så ville ha shorts, men det blåser ute så det fick bli jeans.. Ska iaf in till stan med Emsi nu. Myz.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2760764/images/2012/pic_207056566.jpg" class="image">


Godmorgon


Gissa vilken låt jag lyssnar på

Hängde på IP med grabbarna hela kvällen. Det var zkoj. Dock rätt tråkigt att behöva säga hejdå till Max och Oscar som jag inte kommer få träffa på typ 1 månad.. Will miss them.


indahjälpen

Den här superfina berlocken fick jag av min mormor i avslutningspresent. Den är ett bevis på att man skänkt pengar till Indahjälpen (klicka för information). Har haft den runt halsen varje dag sen jag fick den.

Vad händer ikväll dååå?

Duschade osv för ett tag sen, bestämde mig för att platta mitt hår ifall ni vill veta. Lite change sådär. Synd att det sliter så jävla mycket på håret. Ska köpa såndär spray, värmespray eller vare heter.
Men aaaooo. Jag är lite uttråkad bu efter att inte ha gjort nånting på hela dan.


Sen när inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?


"frukost"


I've loved and I've lost.



When you're ready just say you're ready,when all the baggage just ain't as heavy.
I'll get high if I want to,can't deny that I want you,but I'll lie if i have to,'cause you don't say you love meto your friends when they ask you,even though we both know that you do.
I know you've been hurt by someone else,I can tell by the way you carry yourself.If you let me, here's what I'll do,I'll take care of you.



Godmorgon

Sovit länge länge länge. Det är så galet skönt med sommarlov.
Idag ska jag göra absolut ingenting. Har inte ens ätit frukost än. Fast borde göra det eftersom jag är galet hungrig.
Drogar 'Take care'. Älskar den.
Men ärligt, om nån vill göra något idag så är det bara att höra av sig.
Min iPhone funkar nu btw.

Världens bästa kompisar

Carro Hempa Markus å Max kom förbi lite suprise suprise, hade messat min mamma å grejer. Vi åt glass och spelade monopol. Jag vann. När vi spelat klart gick vi in på mitt rum å bara mös. Sjukt bra kväll.


Gick på promenad med Hempa idag


Bloggen glöms inte bort

Den hamnar bara lite åt sidan så att säga.
Sen måste jag även lära mig att inte skriva ut allt jag tycker, tänker och känner här eftersom folk lätt tar åt sig och det kan bli missförstånd osv osv.
Hursomhaver, idag väcktes jag kvart i 1 av mamma som inte tyckte att jag skulle sova mer. Så jävla skönt, känner verkligen hur jag tar igen all förlorad sovtid som försvunnit pga skolan.
Ikväll kommer min kusiner på middag, asmys. Borde ta hand om mitt run också, ser ut som "en knarkarkvart" om jag ska använda mig av mammas ord. Puss på er.


just mind your own damn business, not mine.

Vi kommer aldrig få vara ifred du och jag.

Igååår

Hade fotbollsmatch, vinst 2-4. Drog hem till Emma direkt efter, åt middag och duschade. Vid 11 drog vi ut, åkte till Rålis där vi var fram till halv 2. Rätt kul, väldigt mycket folk. När vi kom hem till Emma gjorde vi dipp och skar grönsaker, poppade popcorn och gjorde té. Grymt mysigt.


jag och min baby

Har återställt min nya iPhone från säkerhetskopian från min gamla, jag har uppdaterat allt som går, tyvärr aktiveras inte sim-kortet förens på måndag, men whatever, får köra dubbelt under helgen! So damn happy.

baxad av emsi

Once you learn to be happy, you won't tolerate being around people that make you feel anything less

hmm...

Läste nånstans (kommer inte ihåg vart), att det bara är olyckliga människor som bloggar. Har funderat på det litegrann, men kan inte bestämma mig för om det stämmer eller inte.
När jag är riktigt glad osv beror det ofta på att jag har mycket att göra med kompisar och så, jag är inte så mycket hemma utan är nästan bara hemma för att duscha och byta kläder. Och automtiskt då så har jag inte tid för att blogga.
Och ofta när jag är ledsen eller liknande, så brukar jag sitta hemma i min säng och posta 10000 inlägg med depptexter osv.
MEN, betyder det att jag är olycklig? Tror knappast det. Jag är jävligt lycklig just nu. Det är sommarlov, jag har så otroligt mycket roliga saker inplanerade och allt känns allmänt bra.
Jag är fan inte olycklig och vill inte att någon ska tro det, jag bloggar för att kunna kolla tillbaka senare, se vad jag gjorde, mådde & hade på mig.
Den här sommaren kommer bli legendarisk för mig, fyfan vad kul jag kommer ha.

everybody say wehoo

Igår var en braaa dag. Var med Carro och lite grabbs på IP. Sparkade hem till Carro och åt en sen lunch, dog i hennes soffa och tittade på barnprogram, drog hem, bytte kläder och sen drog vi till Sjöstan och åt på restaurang med pappa. Jag Lukas mamma och pappa alltså. Därifrån drog jag hem till Saga där det var mysiga människor. Var där resten av kvällen och kom hem vid halv 2. Däckade och sov till 12. Fram tills nu har jag gjort absolut INGENTING och det är så jävla skönt.
Juste, fick en avslutningspresent av mamma och pappa som jag håller på att trixa med nu. Wanna guess what it is? Näe det får ni inte, tänker säga vad det är. Eller ne, visa en bild. Look längst ner i detta inlägg.

SOMMARLOOOOOOOOOOOV!!!!!

Ohmygod. Äntligen äntligen äntligen har vi sommarlov. Det är så sjukt jävla underbart så jag vet knappt vad jag ska säga.

Avslutningen var sorglig men underbar på samma gång. Talet gick jättebra, har fått så oootroligt många fina ord om det av lärare, föräldrar och elever. Är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Skakade som ett jävla cp men darrade inte på rösten eller nått, så det kändes grymt.
Stog jättelänge på skolgården med alla och grät, sa hejdå osv. Men jag vet att dom jag verkligen tycker om kommer jag hålla kontakten med.

Drog hem och chillade efter, Carro kom förbi en stund. Vi cyklade runt lite och hamnade tillsist hemma hos Markus och åt tårta. Efter en stund drog Carro hem och jag och Markus lekte i hans trädgård.
Runt 7 drog vi och köpte pizza med Edvin Oscar Viktor & Carro, satt med en filt på skolgården och åt.
Cyklade sen till BEA och mötte upp jättemånga från vår årskurs och sen cyklade vi som en jävla armé till Söderbysjön där vi var hela kvällen.
Helt fantastisk, galen och underbar kväll. Visst det var lite kaos osv, men det är så det ska vara. Jag hade iaf helt sjukt roligt.

Jag och Carro cyklade sen hem till mig vid 2, däckade runt 3 och vaknade sen rätt tidigt.
Första sommarlovsmorgonen låg vi i min säng, åt frukost och tittade på Lilo & Stitch.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog träffa Carro och åka bräda. Om nån vill joina är det bara att höra av sig. Puss på er förfan.
image description

.

Idag var också en bra dag. Fast ändå inte. Började grina när jag insåg att det var sista gången jag satt på Uppis..
Städade ur våra skåp osv, sen var det fotbollsmatch, lärarna vs. niorna. Och vi vann! Så sjukt roligt att spela.
Drog hem sen och städade hela lägenheten, drog sen till Gubbängen för att titta på deras bil. Dom var så fina.
Är fett trött och lite sur/ledsen nu så orkar inte ladda in bilder eller nått.. Tjaaaa.
image description

damp

<ezsrxdytcfvygbuhnmLj-sxg ,dfcvgjbhknlmhjklrxdtcfvgbhnjmk

får ont i hjärtat av den här låten


rise up again, my love, i will be here to catch you in your next fall


älskar nippans jeans


the prom



najz dag

Idag körde vi paintball med klassen. Satan vad kul det var.
Efter det åkte vi till Haninge centrum och åt lunch på Olearys.
Jag Matilda Carro och Louie drog sen till Farsta och köpte presenter till våra mentorer.
Låg och dög i min säng ett tag när jag kom hem, duschade och sen drog jag till Sturebyskolans bal. Melissa var lätt snyggast där.
Nu ligger jag i kökssoffan hatar livet och tittar på Sverige. Go go go.
Sådär snyggt blir det när man har varit ute i solen med converse. Fult.

-


asså


baby let me love you


homemade ice-cream..


världens mysigaste

Det var supermysigt hemma hos min moster idag. Min morfars äldsta bror som bor i USA var på besök i Sverige. Kan vara det coolaste gamla människan jag träffat eller hur man ska säga. Han är 92 år och vet allt om allt, har varit allt och upplevt allt typ. Så sjukt häftigt att träffa en släkting man aldrig träffat förut, som man har samma efternamn som en själv och som man ser likheter med, var helt fascinerad hela tiden haha. Dessutom berömde han mig för min engelska vilket var kul.

så himla fin

Hon var den som alltid sprang fram och tillbaka,
tycktes aldrig kunna finna någon ro.
Hon var den som kände efter så det spraka, kunde glittra, men sen var det
som hon dog. Inombords så vändes världen uppochner, då hon en dag
träffa en annan han var mer,
så att han la band på sig själv och kände sen
ofta att han inte var en tillräcklig människa.


De bytte mening, bytte ord, de bytte känslor.
De bytte nummer, bytte kyssar, de fick inte nog av varann.
Bytte nycklar, bytte kläder, bytte tankar.
Bytte kärlek, bytte ringar, ville vandra tillsammans,
tillsammans, tillsammans, tillsammans.


Han var den som lätt blev deppig, men var tyst om saken,
stängde in sig i sitt lilla hörn.
Han var den som sov på saken kanske lite allt för länge, levde kvar där
utan bön. Och inombords så vändes världen uppochner då han en dag
träffa en annan hon var mer för att leva ut i brand ur känslo ved.
Fick honom att känna och leva helt tillfreds med sig själv.


De bytte mening, bytte ord, de bytte känslor.
De bytte nummer, bytte kyssar, de fick inte nog av varann.
Bytte nycklar, bytte kläder, bytte tankar.
Bytte kärlek, bytte ringar, ville vandra tillsammans,
tillsammans, tillsammans, tillsammans.
Tillsammans, tillsammans, tillsammans, tillsammans,
tillsammans, tillsammans, tillsammans.
(Dela kärlek, ville vandra)


Jag känner att ödet är i våra händer.
Jag känner att ödet är i våra händer.
Jag känner att ödet är i våra händer.
Jag känner att ödet är i våra händer.
Jag känner att ödet är i våra händer.
Jag känner att ödet är i våra händer.
Jag känner att ödet är i våra händer.
Och jag vägrar släppa taget.

Tillsammans, tillsammans, tillsammans, tillsammans.

vi slutar aldrig springa bort från varan, mot varan


hola

Ska snart åka ut till Bromma till min moster för att träffa släkten. Myyzzz.

Kan säga att det faktiskt gick bra att åka bräda i långklänning


bästaste


chillar kanten

Sitter å chillar i min säng med Hempa i skype.
Fett mysig dag det har varit, lekte med Emma på dan. Efter middan åkte jag hem till Mickan och hade väärsta myskvällen med Mickan Nippan & Emma med massa chips, läsk, godis, grönsaker och dip. Vi badade, hade ansiktsmasker och tittade på Mean Girls. Ultimat tjejkväll.

hola amigos

Vaknade runt halv 1 ungefär, galet sent för att vara mig.
Men igår på kvällen så hängde jag med mysiga kompisar på IP en stund, sen drog jag och Carro och köpte godis och när vi kom tillbaka hade nästan alla försvunnit haha! Men då drog jag Lisa och Limpan hem till Limpan och chillade där. Jag kom hem vid typ halv 2, låg och tittade på bilder från balen och sen slocknade jag.
Idag ska jag träffa världens bästa Emma.

sov nu


and I will walk through fire, just to see your smile


Everbody's looking forward to the weekend

Idag är det fredag och vi hade våran sista skoldag enligt schema.. Kändes rätt sorgligt.
Ikväll vet jag ej exakt vad som händer, vet att jag ska träffa Carro.
Kom på en sak, kan man åka longboard i långklänning? Låg och funderade på det medans jag låg på balkongen och solade. Gotta get tha taaaaaaan.

har varit afc ett tag..

Kan säga att igårkväll var en av dom absolut bästa kvällarna i mitt liv. Enskedeskolans Bal 2012 var legendary. Alla var så hiiiimla fina, och det var så sjukt jävla kul. Vi åt middag och det hölls lite tal. Balkommitén (jag och Maber från min klass + 6 andra från dom andra klasserna) hade utmärkelser till 2 från sin egen klass. Efter maten dansade vi vals några låtar, och sen var det en DJ som spelade "vanlig" musik. Åh fyfan vad vi dansade. Det var helt galet. Förstår inte hur jag klarade av att dansa med mina klackar, men det gick! Dansade tillochmed på ett upplyft bord.. När balen var slut så träffades dom flesta en stund efteråt och bara umgicks. Fruktansvärt bra kväll.. Och som grädden på moset blev jag vald till Bal-Drottning, är lite stolt faktiskt haha..

adhd

Ååååååhhhhh. Blir ********* på allt och alla. Han är *** ******** och inte ***.
HAHAHA så fucking töntigt med prickar lalalala gå å dö.

for you i would do anything

Har testat sminkning, målat naglar och haft ansiktsmask.. Mamma ska precis sy den sista sömmen på klänningen, sen är jag all done för imorgon. Iiiiiihhhh.

Bagis skolbal 2012


ledig daaaag

Hej kompisar. Igår var en riktigt bra dag. Efter skoland drog jag hem till Oscar, käka mackor och tittade på film. Åkte hem och hämtade min systemkamera och sen åkte jag Carro Melissa och Jennifer till Bagis för att spana in Nippan. Satan va snygg hon var. Vi + aaaaalla som stog där dog. Helt galet.
Efter det var det träning, och efter träningen drog vi 4 brudar hem till Carro. Hade asmysigt och asroligt där, somnade fett sent. Knasiga brudar det där asså.
Idag ska jag bara chilla hemma tror jag, förbereda mig inför min egen bal som är imorgon..
Meeeen om nån känner för att träffas så är det bara att höra av sig. Pusssss på er.

Gooodmorgon


Jag igår innan träningen

Du är bäst Kipi <3


-

Och nu står vi här igen, som så många gånger förut. Med korslagda armar och tårar i ögonen. På exakt samma plats, fast en annan tid, en annan dag. Men det är samma ord som kastas fram och tillbaka emellan oss, och vi tycks inte komma någon vart. Har vi inte försökt med det här förut? Jag är så arg, ledsen och besviken. På dig och på mig. För att det blev såhär. Det var inte meningen att det skulle bli såhär. Hjärtat bankar och slår så hårt, ögonen bränner, det skulle inte bli såhär. Så varför står vi här och spottar och slår varan med ord och med handlingar? Varför kämpar vi så intensivt med att få varandra att må dåligt? Vi sårar varandra om och om igen, kommer det någonsin att få ett slut? Jag är för stolt, det är du med. Vi kan inte erkänna när vi gör fel. Därför fortstätter vårat krig tills vi går sönder, faller ihop i trasiga bitar som inte går att limma ihop på ett hyggligt okej sätt. Vi samlar ihop våra spillror och går hem i tystnad. Ilskan kokar inom oss båda, det vet jag. Men vi säger inget mer. Någon sväljer sin stolthet och vi börjar om. Tillbaks på ruta ett. Sen står vi där igen, med armarna i kors och hat i ögonen. Varför blir det såhär? Det måste få ett slut. Men det är något med oss, som gör att vi inte kan släppa varandra. Annars skulle vi gjort det för länge sen. Men vad är det som gör att vi håller oss kvar, krampaktigt håller oss kvar vid den andra? Jag vet inte. Och jag tror inte du vet det heller. Men oavsett så vill jag inte behöva stå där igen, med sammanbitna tänder och dunkande huvud. Vi ska lösa det här på något sätt, utan att skada varandra mer än vad vi redan gjort. För det ska inte vara såhär, det vet både du och jag.

Vi kraschar hela flygplanet i bergväggen. Vi skiter i att städa upp det som finns kvar. Vi låter gräset växa över spillrorna. Och en dag så bygger vi ett nytt. Inte på samma sätt. Med en ny ritning och nya material. Och den här gången ska vi inte utsätta det för storm och turbulens, utan vi ska hitta en balans och stabilitet, och sedan ska vi hålla oss där, så länge det går, tills bränslet tar slut.


normalt?

Säger bara what the fuck?
Vad var det som skulle varit så intressant att läsa om idag måntro?

Har sökt så jävla mycket jobb


godnatt


Den här vackra bruden hängde jag med en stund idag. Smsar med henne just nu, tror hon har grov damp på mig för några saker.. Jag vet att du får ta jävligt mycket skit som du inte borde få just nu, och att du inte heller pallar mer, men jag ska lösa det på något sätt. Jag älskar dig, min one and only habibi.

ueeehehh

Exakt såhär känns det när jag simmar på öppet vatten eller vad man ska säga. Tycker det är sjukt obehagligt och tycker det är grymt läskigt att simma om jag inte ser botten. Alltså tycker jag det e pissläskigt att simma i svenska vatten. Är sjukt rädd för att "nånting" ska ta tag i mig och dra ner mig.
Därför klarar jag verkligen inte av om någon typ drar i mig under vattnet. Får panic och börjar gråta om jag blir surprised med att bli nerdragen under vattnet.. Kan det ha något att göra med att jag nästan drunknade när jag var 4 år..?

set fire to the rain


Ikväll ska jag sova tidigt..

Blev förkyld efter matchen igår, riktigt oskönt..

why do people I love always leave?


true story


Hola

Rätt seg dag, blev typ förkyld efter matchen igår. Har iaf skrivit ett tal som jag möjligtvis ska hålla på avslutningen. Skulle träffat Melissa men orkade inte röra mig, tillslut bestämde jag mig iaf för att åka hem till henne, så är påväg dit nu.


she will be loved


tycker mitt rum är rätt awesome


chillar in ma bed


is that alright with you?

Förra sommaren in my lovely garden, saknar den

kill it with kisses


ueeh

Matchen gick åt helvete. Det va kallt och äckligt.
Badade med massa skum när jag kom hem, så himla härligt.
Ikväll blir det hemmakväll, till skillnad från igår. Fast ändå inte eftersom vi var här, men vi var rätt många. De var jävligt chill.
Meeen, om någon vill ha skypedate ikväll är det bara att caaaall me. Puss.

Hahaha

Det är ett jävla skämt att ha fotbollsmatch i det här vädret.


månadens glossybox

Mamma började prenumerera på den roligaste grejen någonsin.. 1 gång i månaden får man hemskickat en låda med tester på smink, parfymer osv. Som en present till sig själv. Den här månaden fick vi en bodylotion, en parfym, en rouge-borste, rouge och en läpp-penna.

Mysigt väder..

Tycker vädret är vidrigt så fort man går ut, men är man inne är det galet mysigt.. Har elevens val idag i skolan, så jag softar i mjukiskläder och keps. Thumbs up for that.


Grym dag, eftermiddag och kväll

Idrottsdagen var OK, eftermiddan gick braa, dom tog väldigt mycket bilder på mig Carro och Max. Kvällen var riktigt grym på Grönan med Carro Melissa Filip Nippan Hempa Max och Mickan. Kom hem rätt sent, åt kakor, sen sooov jag.


RSS 2.0