Bye bloggen

.

I love you so much it hurts sometimes.

Jag önskar att jag inte hade slutat dansa.
Vill verkligen börja igen, men det finns ingen tid. Har knappt tid till att hinna med allt som det redan är. Finns inget att göra åt saken men det är så frustrerande.
 
 

Shobräääh

I söndags så gjorde jag ingenting om jag minns rätt? Jobbade lite på kvällen.

Igår var det skola och sen träning på kvällen, jag körde dock bara rehab för foten och fys. Ohgosh that träningsvärk idag alltså. Den e skön.

Alltså, har studiedag idag... Mmm inlägget innan förklarar väll en del av hur jag känner för det.. Är påväg hem till Carro nu för att mysa med henne och Max en stund. Sen SKA jag faktiskt hem och plugga. Ska plåga mig själv och bara göra det. Funtar på att sätta mig nere i vårat källarförråd. Lämna dator och telefon uppe på mitt rum, no distraktioner liksom. Får se hur det går med det.
Så fucking lol på den här dan.


Det här med studiedagar..

Det funkar inte för mig. Egentligen funkar själva pluggandet inte alls för mig. Eller, det är klart att jag pluggar om jag MÅSTE, om det är en uppgift som ska lämnas in dan efter eller så, men att bara plugga lite.. Näe.
Har ingen motivation till att plugga. I sjuan var jag galen, i åttan började jg tappa motivationen lite grann, en period i nian var den helt borta men kom tillbaka. Nu, så är den där ibland, i vissa ämnen. Och i vissa ämnen finns den inte alls.
Och jag vet att studiedagar är bästa möjligheten till att sätta sig ner och göra allt jag borde göra, men så blir det inte och sen sitter jag på kvällen och har ångest över att jag inte tog vara på tiden.

Mamma oroa dig inte, jag vet exakt vad du tänker, och att du vill att vi ska sätta oss ner och prata om det här. Jag vet exakt vad du kommer att säga, "Det skrämmer mig". Men please gör inte det, jag ska fixa det här och jag ska hitta motivationen igen men låt mig fixa det på egen hand utan att vi blir osams eller långa allvarliga samtal.

Osöckeosqpbakiwlwldq jag vill vara duktig som alla andra.


Keep your heart strong


...

Kommer jag verkligen att klara av det här?


no one

 

Bestie

Awesome myskväll igår, nu ligger vi och tittar på barnfilm och ba tjillar.


Två gamla bilder


Hej bloggen

Så skönt med helg.
Sov hos Elias igår, lika mysigt som alltid att träffa min prins. Vaknade tidigt imorse och låg och spelade fifa ett tag. Åt frukost å duscha osv och åkte sen in till stan och träffade hans amigos för att shoppa lite. Kom hem nu strax innan 6 och nu kommer nog Emma hit om en stund för att spend the night here. Har jag en awesome helg? Svar ja.
 
Torsdagsbilder

Hola


Aböööw

Min humor måste ju verkligen suga hästballe med tanke på att människor antingen lackar eller tar illa upp när jag skämtar. Syftar ej endast på en person nuuu, and don't take illa upp om man känner sig träffad, I am skriving this till mig self. Kanske dags att börja tänka mer på vad man säger ellerrrrr?


Hon är inte värsta pornstar

Har jobbat i 4 timmar och det var rush eftersom det var hockey. Jättemycket folk enligt mig men det var tydligen en dålig rush..
Just nu är jag så trött och så hungrig att jag bara vill gråta. Men vi har ingen mat. Eller jo i frysen men då måste jag ju orka värma. Haha tynar bort här i soffan.


I'm gonna love you better now

Soft dag, har typ lekt med tvåorna och treorna. Oväntat att jag fick sitta på skolfotot. Fast ne.
Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda inför ett 4 timmars arbetspass utan rast. Heja mig.
 





from winter time to summer time

Tjäääna.
Igår var en s.k. hektisk dag. Sista lektionen slutade 16.20 och mitt arbetspass började 17.00. Jobbade sen till klockan åtta. Klarade mig i stort sett helt själv i kassan i 3 timmar. Blev dock skriken på av en kund för att jag inte förstod att hon inte ville ha Happy Meal-boxen.. Menmen..
Idag har jag i stort sett bara chillat hemma. Var på ett möte med fotbollen men annars har hela dan varit lugn. Köpt en miniräknare för typ 500 spänn, catching.
Sova snart tror jag. Skolfoto imorgon. Tjooooh.
 



Kommer aldrig mer tillbaks

Tar tunnelbanan till skolan idag..


Är stolt över mina kläder... :$





what a helg..

Hade ju alltså match igår, vinst med 8-0 men jag fick spendera 4 timmar på akuten efter att jag blivit tacklad och trampa brutal snett. Trodde verkligen att nått gått av i foten, men efter att ha röntgat och allt det där så var det bara en grov stukning. Tråkigt nog kunde jag varken jobba eller spela match idag så har bara varit hemma. Men imorgon kan jag jobba! Ska vila från fotbollen typ en vecka, men sen så är det bara att köra som vanligt igen.
 

gjorde världens godaste slushgrej

Krossad is, mjölk och frysta hallon. *thumbs up*
 




my love

 

Lördaaag

Hooola.
Jobbade alltså för första gången igår. Fick lära mig hur man gör pommes i en timme så är fan master på det nu, och sen fick jag stå i kassan i två timmar. Har en asskön handledare så det är asbra. Fick ta hand om kunder och beställningar helt själv igår med lite hjälp av min handledare. Känner verkligen att this is for real nu, och det känns så grymt bra!
Min älskling kom till jobbet när jag slutade och sen åkte vi hem till mig. Lagade mat och sen hade vi biomys i vardagsrummet hihi. Grymt mysig kväll.
Nu sitter jag bara på min säng och chillar, ska strax städa mitt rum och vika lite tvätt osv. Match ikväll, taggaaaa.
 

Äntligen fredag

Självklart har jag skjorta på mig idag eftersom att det är skjortfredag. Ska jobba för första gången idag, ska få alla kläder och skor och namnbricka och allting. Shit pommes frites. (LOOOOOL). Varit official together med min finaste i 1 månad idag, känns som mycket längre, men GRATTIS TILL OSS. Nu har Frostis genomgång so I better börja lyssna. Puuusssss.


-

Kvällstankar


ezstxrdycftuvgibhnjmk

Ni vet när man är sådär trött så man inte kan ta in någon information, man orkar inte tänka överhuvudtaget och det känns som om man ska börja gråta? Så trött är jag just nu. Vill bara gå och sova men samtidigt inte, klockan är inte ens 9 liksom. Abooooowowwwowowow.
 

I'm giving your space to someone else

If someone wants to be a part of your life,
they'll make an effort to be in it.
Don't bother reserving a space in your heart
for someone who doesn't make an effort to stay.

Being deeply loved by someone gives you strenght, while loving someone deeply takes courage.


allting kommer bli bra tillslut

Äntligen hemma. Eller aa kom hem för typ en halvtimme sen. Hände sjukaste grejen på sista lektion, fy i helvete vad jag fick försöka att inte skratta. Nu ska jag ba tjilla ett tag, hade sen tänkt att dra ut och springa, kanske springer bort till utegymmet i Björkhagen. Har plugg att göra sen. Softiiiish.
 

My hands are shaking

Fucking äckeldiskussion


Chilling killing

Skolmaten var oätlig


I love you so much it hurts sometimes


Imorgon är det freeeedag

Vilket betyder att det är torsdag idag, vilket betyder en rätt tuff skoldag. Har matte just nu men ärligt talat så lär jag mig INGENTING.

Efter skolan igår var jag med min älskling, chillade på Wayne's innan vi åkte hem till honom och lite halvt dog i hans säng. Jag åkte hem vid 10, försökte gå och lägga mig tidigt men aaa man vet ju hur det brukar gå.

Björnstammen ikväll på Grönan, tror dock inte jag ska gå. Vill träna, borde plugga, och som mamma sa har jag inte så att säga varit hemma på ett tag. Har ju även sett dom en gång i år redan, så aa. PUSSSS FÖR FAN.


Hooola

Está en el colegio, hay espanol. Me gusta espanol pero ahora es muy aburrio. Bezoooo.


Vill bara sova

Sitter i Gullmars och väntar på tuben, har varit på insparksfest på söder. Det var kuuuul. Nu är jag hungrig och vill bara hem till min säng. Verkar dock som om min tunnelbana har "försvunnit". Upptäckte precis att jag inte har några nycklar med mig. #soverutanförmittheminatt


Konsten att släppa taget

Har en typ 3 timmars håltimme så I am chilling at home. Eller nä, jag pluggar faktiskt men det var jävligt tråkigt. Roligare att lyssna på ashög musik och dansa fult.
 




Kommer aldrig bli perfekt

Träningen gick ok, var inte med sista halvtimmen pga svanskotan.

 


fucking shit

Får hordaaaaaamp. Pallar eeeeeej. Ska det vara så himla svåååårt?

I got so much love to give

Hola. Sovmorgon imorse, men lång dag. Slutade runt tjugo över 4. Är grymt trött nu, men ska strax äta nått och sen äre träning. Taggad? Nej. Har asont i svanskotan efter matchen igår..
Var askul att köra bil igår, jag var bäst. Vinst med 7-0 blev det mot Järla, jävligt najs. Min finaste var och kollade och följde sen med en sväng hem till mig. Asmys.
Men aaaaa tjaaa.
 




girl gone wild

Sitter och dunkar music på mitt rum, kan nästan aldrig göra det eftersom min bror har bättre högtalare, så hans musik hörs rätt bra kan man säga. Men nu är han inte hemma så då är det paaartaaaay. Jk.
Nej men idag då? Har bara chillat nu hela förmiddan, ska snart fixa med lite kläder som står i en ikea-kasse på mitt rum. Sen ska jag köra biiiiil. Crazy mtf. Match ikväll, taggataggatagga.
 




godnatt

Kan inte vara seriös med min webbcam..
Ett urval av bilder från senaste året. Snyggggggiiiiinnnggggg.
 

Det där med att trivas med sig själv

Ska det vara så jävla svårt?! Fucking orrooooozzz

Dear John






Om det är en dröm så låt mig sova då.

Åt världens godaste sushi, och sen tog jag ett långt bad. Så sjukt skönt. Gillar hemmakvällar faktiskt.
 





lite gammalt - forever a mongo




det som går på repeat i min iPod

Hon & Jag - Mohammed Ali
 
En dröm  - Aleks
 
Sista resan  - Mohammed Ali
 
Stay with me  - You me at six

Life always offers you another chance, it's called tomorrow.

Hola amigos. Igår efter skolan drog jag bara hem och chillade, gjorde kebab till middag, galet gott. Åkte sen in till Grönan med Melissa och kollade på Kapten Röd. Bra konsert men lite dåligt ljud.
Åkte sen hem till Elias och sov där. Vaknade rätt sen imorse, chillade bara ett tag innan vi åkte och kollade in nya arenan i Solna. Så jävla maffig. Efter det åkte vi in till stan och chilla på donken.
Kom nyss hem, och ikväll blir det hemmakväll med mig själv verkar det som. Jag och Lukas ska iaf ner till centrum och köpa mat. Thai, pizza eller sushi????? Kvällens stora fråga.
Puss på er.
 

Skjort-fredag!


Mörker är en förutsättning för ljus

Hooola. Trött dag idag. Städade mitt rum när jag kom hem från skolan men det är redan dammigt. Det är något fel på mitt rum asså.
Åt middag hos pappa, kom hem vid strax efter 8 är alone hemma, var är min familj? Jalla kom hem.
Skjortfredag imorgon, tjoho.
 

Keep your head up, keep your heart strong.

Var med min fina kille idag efter skolan, bara tog det lugnt. Träning sen som vanligt på kvällen, gick bra men var trött.

Har upptäckt att jag har börjat gnälla mycket på sistone. Eller det känns som det iaf. Måste verkligen sluta med det, ingen gillar någon som bara klagar.
Det är massa saker jag måste ta tag i och fixa, ska komma igång med massa saker osv osv. Ska försöka uppnå en slags tillfredsställelse med my life, asså är inte onöjd på något sätt, mitt liv känns väldigt bra just nu, men vill att ALLT ska kännas bra! Och med det säger jag godnatt.


Motherfuckerrrrr

Har sån grov prestationsångest över ALLT just nu.


Såhär är det va

Har så sjukt mycket att göra hela tiden. Har pluggat varenda eftermiddag och kväll både i måndags och igår. Helt sick, är så himla ovan med att verkligen behöva jobba hemma, men vänjer mig nog snart.
Var på introduktion igår på donken, asballt och jättekul, så är taggad till tusen på att börja jobba där nu!
Tjooosan.


Godmorgon!


Tuskö






Måndag

Shobre.
Alltså, att gymnasiet skulle vara annorlunda var jag helt med på, no surprise liksom. Men vi har verkligen chockstartat med inlämningsuppgifter och läxor. Helt amazing faktiskt. Måndagar är även våran längsta dag, tjugo över 4 slutar vi och då är jag rätt jävla slut. Dock slutade det inte där, utan har pluggat HELA kvällen, och har fortfarande mer att göra..
Iaf, så hade jag fotbollsmatch igår. Gick väll lite åt helvete. Min älskling kom hit på kvällen och sov här. Så sjukt underbart så fick iaf en grym start på veckan när jag vaknar med min fina pojkvän brevid mig.
Imorgon slutar jag tidigt, och då blir det hem och plugga och sen gå på introduktion på donken. Soft ree.
Dags att sova snart tror jag. Pussss.
 

Hej kompisar

Har lagt bloggen lite åt sidan senaste dagarna, har inte haft tid.
I torsdags så fyllde mamma år, så vi åt på restaurang jag mamma och Lukas, och sen var vi på Coldplay på Stadion! Helt underbart! Och ja jag är töntig men jag grät både till Fix You och The Scientist. Har blivit min nya grej att grina på konserter.
Igår var jag först i Globen och lämnade in ett par jeans på lagning och hämtade introduktionsmaterial på donken. Åkte sen in till stan och köpte nya jeans. Efter det åkte jag hem till Carro på tjejmiddag. Helt sjukt god mat och jättemysigt att träffa brudarna.
Imorse sov jag ut rätt ordentligt, och sen fram mot eftermiddan åkte jag och mamma ut till min mosters landställe utanför Östhammar för kräftskiva med släkten.
Så nu ligger jag i matkoma på en gosig matta på golvet medans dom andra spelar spel. Puss på er.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2760764/images/2012/pic_5042609ae087c348530025ac.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2760764/images/2012/pic_5042609ae087c348530025ac.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2760764/images/2012/pic_504260d6e087c34840002851.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2760764/images/2012/pic_504260f99606ee47ac00250d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2760764/images/2012/pic_5042611dddf2b356d100271b.jpg" class="image">


RSS 2.0