2011

Man kan lugnt säga att det här har varit ett händelserikt år.
Jag blev tillsammans med den finaste killen i hela världen, mina föräldrar skiljde sig, jag har förlorat vänner och fått nya vänner, jag har rest, jag har flyttat, jag har skrattat, jag har gråtit. Men framförallt har jag lärt mig saker. En helvetes massa saker. Jag tänker inte skriva någon bok om mitt 2011, men det är helt klart mitt absolut mest händelserika år. Peace out. Och gott nytt år.
Sådär lagom glad hihoheha

hohoho


mitt kära kära fotbollslag


Vad håller jag på med för skoj då??? Hihi ...

img_5903 (MMS)

Vad håller jag på med för skoj då??? Hihi mamma e söt <3


gott morgon

Det blev inte att sova tidigt som jag tänkt mig haha. Men vaknade för typ en halvtimme sen av en av dom värsta mardrömmarna jag haft i hela mitt liv :(

my love


vad hände med det där långa håret?


jag är av stål och glas

Ligger i sängen och funderar på om jag ska sova nu. Har gått och lagt mig runt halv 3 varje senaste dagarna, så har inte sovit så mycket.. Men jag har mat som jag måste servera på Tiny Chef.. Haha.
Gammaaaal

and my heart beats faster and faster

Tjillade hemma hos Elias idag. Tittade på hans bil och så. Skitfin!

så blir nog allting bra


känner du lyckan genom sorgen


wow

Har länge gått och undrat "är det bara jag som tycker såhär?" osv.
Sen helt plötsligt hittar jag någon som tycker & tänker exakt likadant som jag.
Och då menar jag exakt.
Det är helt sjukt. Och helt awesome.
Äntligen någon som verkligen förstår.

En al wat ek wil hê, is vir jou om gelukkig te wees

Varje kille skulle vara den bästa flickvännen.
Varje tjej skulle vara den bästa pojkvännen.
Enligt dom.
Men ingen är perfekt, alla försöker sitt bästa. Tror jag.
Jag försöker mitt bästa. Även fast det inte alltid blir bra.
Men, jag gör fortfarande mitt bästa. Bättre kan jag inte.
Och om det inte är bra nog, ja, då vet jag inte.
Det finns ingen som är perfekt på allt.
Isåfall är den inte mänsklig.
Iallafall, jy is die enigste ding wat ek wil wees met.
Jy is goed genoeg vir my. Daar is geen beter vir my.
Ek is nie volmaak nie. Maar al wat ek wil hê, is vir ons om saam te wees.
Ek is lief vir jou. Glöm inte det.

bulletproof


läää

Och vaaaart kommer alla besöker ifrån haha?
Söt thai <3

världens bästa tjejer

Va i stan med Natha & Emma igår. Köpte mina älskade skor <3
På kvällen va vi hos Alicia.
Sen åkte jag hem och sov hos Natha. Tittade på äcklig skräckfilm som jag drömde om sen.
Orkar inte ladda in alla bilder på bloggen. + många är fruktansvärt fula (inget illa menat flickor) CHECKA FACEBOOK

:D


Godmorgon

Dagmar lät mig inte sova särskilt mycket inatt. Tack kompis.

miss you

-

new googles

Ser ut som en fluga eller nått. Hoho.

yeh


nytt nagellack (kassa naglar i know)

Ska nog måla på mer så det blir mer glitterrrr

canon EOS rebel t3 12.2 mega pixels

Wow. Firade lite jul hos pappa idag. Första gången jag var där också. Fick ett par googles, Jelly Beans och en SYSTEMKAMERA. Helt sick. Har velat ha en hur länge somhelst. Satan vad mycket bilder jag ska ta.
Le first pictures ever.
Ja asså bilderna e tagna hemma hos mig

grekland i somras


asså lägg neeeeer

Dööör va fina!

känslan när man bränner sig på strykjärnet

= aj

restrdyctfuvgybhunj

Alltså man blir ju knäpp i huvet av facebook. Går in på en tjejs profil, klickar vidare på en kille som kommenterat en av hennes bilder, (jag har bara 1 gemensam vän med honom), klickar in på hans flickvän, och där har jag helt plötsligt jättemånga gemensama vänner! Vafan liksom? Nää det här blev lite osammanhängande men förstår ni vart jag vill komma? Antagligen inte. Men aaa, blir knäpp på dehär.

it feels so good to be a Gannnggsterrrrr

Har en sån bra känsla allt bara ääääger. Har fett mycket roliga grejer att se fram emot, både snart och om ett tag. Hihihi aaaa är så glad hohho. Let's stay positive liksom, skit i allt negativt och kööör bara. Varje dag inser man att livet inte är så himla långt som man tänker sig. Man ska leva i nuet och allt sånt där! Göra det man vill göra när man vill göra de. Inte sitta å vänta på människor som inte hör av sig, inte slösa sin tid på fel saker. Nä asså. Nu kör vi. Är så taggad.
Den va gammal

ganska skönt..

..att vakna halv 1. Idag ska jag fan inte göra nånting. Läää.

wonderful christmas

Har haft en sjukt mysig julafton. Fördrink, Kalle Anka, julbord, sjungit gamla hederliga Wibergska sånger, ätit sjukt massa knäck å kola, druckit julmust och champagne, öppnat lite julklappar, (vi gjorde på ett ganska annorlunda sätt), ätit mer knäck, spelat charader (mormor spelade full tomte), spelat andra konstiga spel. Haft jävligt trevligt helt enkelt. Alla gick nyss, så nu blir det lite familjemys bara.
Av min underbara bror fick jag en parfym som jag önskat mig! Den typ luktar mig, eller hur man ska säga. Dör lite varje gång jag luktar på den. Iaf, så älskar jag skittles, så kartongen som parfymen låg i va fylld med skittles!!
Lite presents. Tycker dock inte det är presenterna som e grejen. DET ÄR MATEN
Och människorna osv

hohoho


GOD JUL!!


<3


Förra julen i vemdalen


lite random gamla bilder

Orkar inte att vara blek. Vill vara brun. Då är man fin ju. Vill inte vara genomskinlig.

word


mamma <3


Sen..

..så vill jag bara säga att tjejer och killar som inte kan hålla sig till den dom är tillsammans med borde fan.. skjutas.. eller nått. Ser hela tiden på facebook folk som är i ett förhållande men ändå håller på och typ flirtar med andra? Gäller både tjejer och killar. Blir så himla trött på det. Och så tänker dom inte på att alla kan se vad dom kommentar på folks bilder? Som nu t.ex, så är det ju typ nån form av "realtids-grej" till höger på facebook, då ser jag hur en kille som är tillsammans med en tjej har kommenterat nån tjejs bild om hennes urringing. Tänker han på att hans flickvän kan se det eller? Alltså, jag tycker att man ska kunna ha tjej/killkompisar även fast man är tillsammans med någon, men det finns faktiskt en gräns också.. Nä det här är en av anledningarna till varrför facebook är dåligt tycker jag.

nu är det jul!


låt mig få va förevigt nu

Sho bitches. Dan före julafton har spenderats med min fina pojkvän. Vi har gjort pepparkakshus, bytt julklappar, spelat wii och bara myst. Totally awesome. Fick ett par underbara vantar som jag önskat mig. Ikväll blir det till att klä granen och lite sådant, fixa lite inför imorgon då hela släkten kommer hit. Kan inte förstå att det är julafton imorgon. Och snön har försvunnit. Awesome. Eller..?
Jag har blivit så himla dålig på att ta bilder på mig och Elias. Förut tog jag typ bilder hela tiden när vi var med varandra. Nu glömmer jag liksom bort det. Men tycker det känns viktigare att liksom vara med honom än att bara ha massa bilder. Bilder e sjukt mysigt, men aaa, tror ni fattar vad jag menar. Gillar den där killen väldigt mycket iallafall.

hihi checka datumen

Vi blev tillsammans den 7 hihihi

så jävla förbannad

Såhär är det. Om man jävlas med mig blir jag sur. Låter oftast saker passera. Orkar inte hetsa upp mig och jag gillar inte konflikter. Men börjar man jävlas med min familj är man fan rökt. You crossed the line, och nu är det fan krig.
Jag är helt och hållet seriös med det här nu, du ska ner.

You say I'm a bitch like it's a bad thing.

Ååååh börjar ångra att jag slutade dansa.. Sure det var typ 2-3 år sen jag sluta, men fyfan va kul det va. Började dansa balett när jag var typ 5, sen efter nått år började jag på s.k showdans. Gick på Lasse Kühlers dansskola (ganska känd) och dansade där 1 gång i veckan fram tills att jag fyllde 12 I think? Sedan skulle man gå på uttagningar för att se om man fick gå kvar där och så.. Jag fick vara kvar, och dom ville att jag skulle fortsätta med showdans på nivå 3. Det betydde 1 gång balett, 1 gång jazz och 2 ggr showdans varje vecka. Just då spelade jag även både fotboll och badminton, så jag blev tvungen att göra ett val. Så jag slutade dansa. Vilket jag ångrar som fan nu. Visst, jag har det fortfarande i mig, och kan inte stå still om jag hör musik. Brukar stå och smådansa lite på perrongen när jag väntar på tuben hehe.. Nej men allvarligt, är det något man borde ta upp igen eller..? Jag kan fortfarande göra flera piruetter på rad..

dekorerar



bakar


FEEEEEEEEEST PÅ MITT RUM ALLA FÅR KOMMA!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3

Tack för du håller i mig när jag ostadigt står.

trololol


onsdaaaag

Har den perfekta outfiten för nyår. Måste bara köpa ett par skor som jag är helt besatt av.
Så sjukt underbara. Ska ha dom. Punkt.
Thanks Cleverbot

godmorgon

Känslan när man är så jävla glad så att man inte kan sova.
Den känslan hade jag igårkväll/inatt.

älskar


hej

Ärligt talat så förstår jag inte varför vi har skola just nu.
Fruktansvärt onödigt.

abu


känner mig friieeeesch

Har doschat precis, trenade sådära på gubbängen innan hoho.
Sånt här lyssnar vi på när vi har fys. Typ. Sånt här. BALKAAAAAN

got morget


in da beeed

Aaa lite rolig kväll blev det. Men nu e jag iaf hemma hos mig med Jennifer och vi ska väll sova snart typ. Hoho godnatt alla små barn.

taggish

Med Jennifer sen hem till Agnes å möta Agnes Carro & Lisa sen till Björkhagen!

det e lördagkväll

1 2 3 klockan e på sne

hohoho


åhhåhåhååååååh i got a feeeeling

Åååå making plans , blir det som det blir så kommer det ääääga fett glaaaad wihuuhhuhuhu.
Världens bästaaa

lördag 17 december

Kom hem nyss. Hade det jättemysigt hos Elias igår. Vi lagade tacos och tittade på film. Igår var det även exakt ett år sen som vi träffades för första gången! Helt sick.

sho bitches

Sitter å tjillar på min säng. Efter skolan drog jag hem och doooscha, fixa mig lite, och sen ska jag hem till Elias ikväll. Blir asmys. Segt bara att sitta å vänta ett tag tills han har tränat klart. Men aja, vad gör man inte för sin pojkvän? Puss på er.

jag vill bara att jag ska vara ditt allt

Nej godnatt hörrni :)

true


hohoho


crazy hair


så kan det gå..


nyduschad

Känslan när man duschar jääättelänge, och sen upptäcker att det inte finns handdukar. Haha.

i'm back.

Tog en liten paus sådär. Men ja jag klarar mig inte utan att blogga. Meeeen, ska sluta vara så tplig här på bloggeeen. Wihuuu. Så skriver typ en dagbok på datorn istället. Puss på er.

Det är slut med det där nu.

.

sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who cares enought to knock them down

Känns så himla bra att ligga i sängen och titta på tv en fredagkväll. Åååååh va jag älskar att vara sjuk <3 EeeLlLeeEerRrr?

-


forever alone


lolpics <3


hohohoho

image description

Ååååh vad jag vill ha

Ska tjäna ihop lite pengar på nått sätt, sen ska jag ta sån här. OK?

hemma idag..

Fan vill verkligen inte vara sjuk. Idag ska jag bli frisk.

till emma

IF YOU'RE ALONE, I'LL BE YOUR SHADOW. IF YOU WANT TO CRY, I'LL BE YOUR SHOULDER. IF YOU WANT A HUG, I'LL BE YOUR PILLOW. IF YOU NEED TO BE HAPPY, I'LL BE YOUR SMILE.. BUT ANYTIME YOU NEED A FRIEND, I'LL JUST BE ME.


-

I wonder what goes through your head when you here my name.

Halsen gör oooont

Fuck this shiieeet.

fick mvg på detta idag


i don't feel so good but I am happy

Yeah. Känns inte så bra i kroppen liks, meeen jag är fett glad, så tvingar mig själv att inte däcka ihop. Nu blir det lite tv och té, sen får vi se om jag gör nått vettigt.

Going to school. Börjar få ont i halsen, d...

img_2346 (MMS)

Going to school. Börjar få ont i halsen, det är inte bra. Btw, fick MVG på ett muntligt spanskaprov igår. Yeeh.


heeeeej

Är hemma hos min fina pojkvän nu, idag är det våran 10månadersdag. GRATTIS TILL OSS!!! Just nu ligger han i soffan med hörselskydd och glasögon och läser i nån bok. Jag är så jävla högljudd osv så han lacka och tog på sig hörselskydd. Ne skoja bara, he needs lugn och ro tiep.  Tänker nog gå och attackera honom med pussar strax. Hihih.
Arkivbild

Time to study!

img_2216 (MMS)

Time to study!


Asså FML roligaste sidan på länge dör av garv

img_6620 (MMS)

Asså FML roligaste sidan på länge dör av garv


Hahahahhaaaahahhahaha

img_1218 (MMS)

Hahahahhaaaahahhahaha


Aaa det låg en patron i min jacka som jag ...

img_6110 (MMS)

Aaa det låg en patron i min jacka som jag köpte i Berlin. Får dock inte gå runt med den för mamma förens vi tagit reda på om det är krut i den.


Gooooodmorgon

img_6361 (MMS)

Gooooodmorgon


Godnatt :)

img_3207 (MMS)

Godnatt :)


Sluta. Sluta analaysera allt. Sluta. Analy...

Sluta. Sluta analaysera allt. Sluta. Analysera. Allt. Sluta.


-


SMS-inlägg

img_3738 (MMS)


Sometimes, two people have to fall apart t...

Sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together


Hahahahahahahahahaha!!!

img_6237 (MMS)

Hahahahahahahahahaha!!!


You ever loved somebody so much you could ...

You ever loved somebody so much you could barely breath when you're with 'em?


Glad igen :)

Glad igen :)


Ska bygga ett skal runt mig och låta få sa...

Ska bygga ett skal runt mig och låta få saker passera igenom. Bara bra saker.


i could to whatever, if you just take me away

บางครั้งมันรู้สึกราวกับว่ามันเป็นไปไม่จริง.
บางครั้งก็รู้สึกว่าถ้าคุณไม่ได้จริง.
บางครั้งมันรู้สึกราวกับว่าเราจะไม่จริง.

SMS-inlägg

img_7057 (MMS)


jag vill att du behöver mig..

-

I have a dream

Önskar att jag levde på den tiden då det inte fanns internet mobiler eller nåt sånt där skit. Den här generationen suger. Fuck thiiieees

When you say "jump", I say "how high?"


Jag gjorde upp en eld för dig

och nu brinner hela skogen

Ska sluta smsa, om nån vill nått så ring :)

Ska sluta smsa, om nån vill nått så ring :)


SMS-inlägg

img_6856 (MMS)


Done

img_7247 (MMS)

Done


SMS-inlägg

img_7084 (MMS)


eghoe

Ska snart draa to the frisör, sen på bowling me släkten och efter de middag me alla.

hoho


Jag har en väldigt fin pojkvän.

-

SMS-inlägg

img_6486 (MMS)


Ibland, IBLAND kan människorna i min skola...

Ibland, IBLAND kan människorna i min skola få mig på bra humör


Det är så det borde vara. Om ni bara visst...

img_2762 (MMS)

Det är så det borde vara. Om ni bara visste hur det känns.


Jag gråter för lätt och det är hans fel. J...

Jag gråter för lätt och det är hans fel. Jag var inte såhär förut. Känner mig helt fucked up och det är hans fel. Önskar att nån förstog men det verkar det inte vara nån som gör.


RSS 2.0