-

Är fett sur. Ska äta middag hos pappa. Hejdå.

Shoo

Tror jag ska börja göra såhär med håret oftare..
Lockade typ längst ner i topparna eller hur man säger. Rätt nice.

le me el today före skolan


tisdaaaaag

Hola kompisar. Kom hem från skolan nyss. Var en fett tjill dag. Vi "slutade" klockan 12, och sen klockan 1 så hade vi Nobel-lunch (lite sent javet) i matsalen där några fick pris och sådär. Så alla var uppklädda och fina!

le me el today


HAHAHAHA


-


i survived

Yes, överlevde skoldagen. Eller bättre än så faktiskt. Den va bra. Gillar min klass. Eller, jag har en slags hatkärlek till den eller hur man säger. Kommer nog sakna den sen ändå.

godmorgon

Yes, går till skolan idag. Hoppas jag klarar mig hela skoldan.

säger godnatt

Jag vill och jag ska gå till skolan imorgon. Kan inte missa mer och det är så jävla segt att bara ligga hemma. Puuuuuuuss på er.

-




it's funny 'cause it's true

Det här stämmer så himla bra in på mig. För några veckor sedan trodde jag att jag hade cancer i halsen, och för inte så längesedan trodde jag att jag hade blindtarmsinflammation. Allt pga att jag googlar "symptom", och sen tror jag att jag ska dö. Haha. Yes, I am a Dramaqueen.

who am i to say


mmmh


madebymehoho


fortfarande sjuk

Börjar fundera på när fan jag ska få bli frisk? Har varit däckad sen i onsdags.
Come on liksom.

-


my brother made me this


godmorgon


.



Hohoho

img_0576 (MMS)

Hohoho


-


oh fuck

Upptäckte att jag snart kollat färdigt säsong 4 av (säger man på eller av, eller nått annat? Iaf) Gossip Girl. Har typ 5 avsnitt kvar. Dilemma. Antingen kan jag kolla klart, och då kommer jag inte slösa bort min eftermiddagar efter skolan på att titta på GG, MEN, då har jag inget att göra imorgon. Eller på eftermiddagarna. (Förutom om jag har plugg mamma). Förstår ni mitt problem? Ha ha.

<3

Känslan man får när man blir riktigt riktigt glad för någon annans skull
kan vara en av dom bästa känslorna som finns.

stay with me, don't fall asleep to soon

Tog nyss en lååång dusch, har även bytt lakan och sådär. Freeesch. Nu ska jag återgå till det jag gjort senaste 4 (?) dagarna, äta choklad och titta på Gossip Girl.

jag har påriktigt världens bästa bror

Han kommer hem från jobbet och har då varit på konsum och köpt marabou, kindermaxi, vindruvor och såna där små orangea bollar i ett tunt skal haha. Iaf, det är typ det bästa man kan äta när man ligger däckad i en säng och tittar på Gossip Girl. Mmmmmmmm love.

godmorgon..

Igår så hade vi en överraskningsfest för Aron som fyllde år i torsdags! Vi var typ tjugo pers som hade bakat tårtot och fixat skitmycket hemma hos Carro. Haha han hade inte anat nånting, så när Carro lurade ner honom i källaren stog vi där och skrek. Skitkul var de. Synd bara att min alvedon slutade värka nån gång runt halv 8, dog typ och drog hem. (Kolla facebook för bilder och för film på när Aron kommer ner i källaren)


Såå idag mår jag inte så bra. Skulle åkt till Romme i eftermiddag och vara där till söndag, men det sket sig ju och jag får ligga i min säng resten av helgen helt ensam. Hahaha fml.

en alvedon och en dusch senare

Hohoho jete många fina bilderrrrr. Pus på er.

what to wear?


...

Ligger i sängen, under täcket med mjukisbyxor och fleecetröja. Huvet hänger inte riktigt med och jag skulle helst vilja gömma mig här resten av dan, kvällen och helgen. But I have planer, så kan ej göra det. Ska snart kravla mig härifrån, till köket för att äta och till badrummet för att duscha. Hur ska jag orka? Tur att det fanns en människa som uppfann Alvedon. Har ni hört talas om det? Det är en jättebra tablett som kan ta bort smärta och feber och sånt, och om jag är sjuk blir jag alltid lite piggare av att ta en sån! Bara ett litet tips. Såhär ser förpackningen ut:

wqoincwpävm'åqwv

Stannar hemma från skolan idag med. Börjar bli rätt trisst nu asså. Särskilt eftersom jag titta färdigt på säsong 3 av Gossip Girl. Abow. Men ikväll ska jag va frisk. Ska vara sådär hemlig och skriva att jag inte får säga vad jag ska göra haha.

Bästis och jag senaste året

Vi blir bara snyggare å snyggare asså

nu är det godnatt. so damn excited for 2morrow.

Sommar <3

jag saknar grekland


hej


come play with me


-


wild hearts can't be broken

(Akustisk)

totally forgot

Answer to your question: Nej, jag har börjat spela i Enskede igen :)

dagens lunch


Godmorgon

Är hemma idag med, hoppas på att vara frisk imorgon.

nu -> duschen

Ska doooscha, känner mig fett ofräsch.
Haha 2 bilder från fysen i måndags, snodde av Eeelin

-.-


Skype med 3 muppar som bara sjunger och mobbar mig för allt jag säger.

ibland känner jag mig vilse

Skrev ett inlägg men raderade det. Vill klippa bandet mellan oss. Chop chop. Meeen det går inte.

bortglömt

Har tittat på sjuka mängder Gossip Girl och sitter nu och lyssnar på bortglömd musik på spotify som jag aldrig använder eller hur man säger. Har skitmånga spellistor som jag inte lyssnat på på flera flera månader. Pretty nice.

and all i ever knew, only you

Snel mamahest tar hand om mig idag, e sjuk. Stackars lilla mig.
Har fett svårt att äta när jag e sjuk,
så nu kom hon in med skinka å melon (asgott) och juice.
Bästa <3

finally :)

Gammal bild

svårt

Det är el kaoz i mitt huvud. Välja gymnasium, snart dags för nationella proven. Haha hur ska man klara av de här? Langar fram min krönika jag skrev. Varse.


Livsval- eller bara ett gymnasieval?

Hej jag heter Rakel och jag har ingen aning om vad min krönika ska handla om. Så, jag kommer få IG i Svenska, och kommer därför inte att komma in på gymnasiet. Jag kommer vara 16 år och arbetslös och då kommer min mamma slänga ut mig. Jag blir då tvungen att bo hos kompisar, och för att kunna försörja mig med nya kläder etc så måste jag prostituera mig. Då kommer jag inte få bo kvar hos mina kompisar. Jag blir hemlös, får stora drogproblem och kommer tillslut att dö i ung ålder i tunnlarna under Slussen.

 

Det är snart dags för Sveriges ungdomar födda år 1996 att välja gymnasium. I flera månader har vi fått hem broschyrer och kataloger från olika gymnasieskolor. Det finns en hel del skolor att välja bland, och lika många linjer och inriktningar. Och förutom pressen av gymnasievalet är det snart även dags för dom Nationella Ämnesproven, även kallat NÄP. Tanken på NÄP får mig att rysa. Vid ett eller två tillfällen ska jag i stort sett visa allt som jag har lärt mig under mina år i skolan. Lätt som en plätt. Då går mina tankar tillbaka till min död i en tunnel under Slussen. Jag är nog inte ensam om att känna känslan av att ”jag-kommer-misslyckas-och-dö”. Vi får press av föräldrar, lärare och kompisar. Alla får gymnasievalet att framstå som livsviktigt, att den skolan och linjen jag väljer nu är avgörande för min framtid. Alla vill gå på ”den bästa” skolan så att dom får ett bra jobb och tjäna mycket pengar. Och därmed så får man ett lyckligt och bra liv. Är det så? Kommer jag inte att kunna bli lycklig för att jag inte går en ekonomi-business-linje? Är jag dålig i skolan för att jag kanske vill gå en Sam-Media-linje? För där är det ju bara såna som inte orkar gå i skolan som går. Dom med dåliga betyg och noll motivation. En elev med höga betyg kan väl knappast välja Sam-Media?

 

Det är mycket snack om vilka skolor man ska gå på och vilka man inte ska gå på, vilka linjer som är s.k lalliga, och vilka som inte är det. Folk dömer en efter vilken linje och vilken skola man går på. ”Jaha, du går på Jensen Södra du.. Det är inte så mycket plugg där va? Och ni går bara halvdagar.. Där ser man..” ”Jaha, du går på Södra Latin, då är du en såndär flummig estet.. Där ser man..”. Alla är väldigt snabba på att döma, och kan redan efter att ha hört vilken linje en person går se om dom kommer få ett bra jobb och en lycklig framtid.

 

Ja, gymnasievalet är en stor sak. Men det är inte avgörande för mitt liv. Det måste man komma ihåg, innan man bryter ihop under högen av gymnasiekataloger. Gå den linjen du vill gå, inte den linjen alla säger är bäst och ger mest pengar i slutändan. Vem säger att jag inte kan vara lycklig som kassörska på Konsum? Money can't buy happiness. Jag tänker inte dö i en tunnel under Slussen.


-


alloj

Efter skolan träffade jag Mark Isak och Jennifer. Vi åkte hem till Jennifer och stekte pannkakor och kolla på Bert haha. Fett mys iaf. Sen runt sex åkte jag och Jennifer till Kärrtorp, där var det el kaaaoz. Efter de åkte vi hem t miiig, åt maaaat sen tjilla på mitt rum. Nu vet ni! Hihih HIGHFIVE Jennifer!!!!
Nu ska jag soooooova, pussen.

wake up, you must be dreamin'

Buenos dias.

helt slut

Satans jobbig fysträning. Är helt slut i ben och mage å hela skiten. Haha. Jag och Carro hypade lite idag, dansade lika mycket som vi tränade hahaha. Knaaaoos.
Jaa jag dansade medans, kralllllll hohiheha

älskar att vara tjej ibland

Hade tråkigt. Tog fram locktången. Hoho.

....


Världens bästa bror

img_8940 (MMS)

Världens bästa bror


ny video på g

Dock så suger den men aja. Den fucka upp sig osv men jajaajajajaa kör baaa

Godmorgon

Orkade inte klä på mig något mer än jeans och tjocktröja idag, det är så förbannat jävla kallt i vår skola eftersom det inte finns någon stoppning (haha) i väggarna, och vi får inte ha jackor på oss. Die mtf.

godnatt


ska jag göra en ny video imorgon????

KOMMENFUCKINGTERA!!

ååååh stackars människa :(


mat <3

Detta åts till middag @ my house.

hoho


hands held high

Turn my mic up louder, I got to say somethin',
lightweight step it aside when we comin'.
Feel it in your chest, the syllables get pumpin',
people on the street, they panic and start runnin'.

Words on loose leaf sheet complete comin',
I jump on my mind, I summon the rhyme I'm dumpin'.
Healin' the blind, I promise to let the sun in.
Sick of the dark ways, we march to the drummin'.

Jump when they tell us they want to see jumpin'.
Fuck that, I want to see some fists pumpin'!
Risk somethin', take back what's yours,
Say somethin' that you know they might attack you for.

'Cause I'm sick of bein' treated like I have before.
Like I'm stupid standin' for what I'm standin' for,
like this war's really just a different brand of war,
like it doesn't cater to rich and abandon poor.

godmorgon!

Åååååh det är så jävla skönt att ligga kvar länge i sängen. Vad ska hända idag då? Jooo det där som nästan alla ungdomar borde/måste göra på söndagar, PLUGGA.

Massa kärlek till dig <3


eeeen bildbomb



nu ska jag vara sådär cool som alla 15åriga bloggare är och skriva UTGÅÅÅNG.


roflmao smh

Sådär fastnade inte på bild och vet inte riktigt om jag är nöjd med det jag har på mig osv osv men vafan fuck it kör baraaaa.
Låten heter Ai Se Eu Te Pego (Marco Corona Re-edit Bootleg) - Michel Telo
(Såg även via IP-adressen att du bor i Luleå, tell me who you are :D)

racky is in da house

Hej alla sötingar. Hihihihihi. Skoja.
Iaf, kom nyss hem. Igår efter skolan mötte jag Mark å Isak sen åkte vi hem till mig, efter en stund kom Jennifer och vi kolla på film. Seeen drog vi till donken jag vi åt. Eller nä, det var typ bara jag som åt. Sen drog dom hem och jag och Jennifer åkte hem till henne. Tjilla en stund sen gick vi till Jennifers kompiiiis. Gick hem nångång och kolla på film igen. Somnade. Vaknade. Åt frukost. Jag åkte hem. Nu ska jag snart träna WEEEHOOOO. Hejdå.

<3

Nuuu är det såhär att min fina snygga ASHETA vän Mark ville ha lite plats här på bloggen. Mark är bäst i världen. (Mark var inte riktigt nöjd med det jag skrivit först, så la till lite hoho)
Det här är Mark:
Förlåt Mark vet inte vad jag skriva :(

hej


ai se eu te pego


dom här 2 går på repeat

Mitt hår blir lite galet ibland. Lockigt typ.

lika som bär?

HAHAHAHAHA skrattar åt mig själv

retarded

Tjo bre alla kissemissar. Ligger in ma bed och väntar på att klockan ska bli typ 4, då åker jag och träffar Emsi min stora kärlek <3<3<3 Älskar dig gato, mjaaaoooow. Hahah.

Godmorgon!


tagga fysträning!


hej


.

Lite blommor sådär skojsigt hihhi. Så surt bara att varje gång jag får en bra längd på mina naglar så gör dom av. Jajaja får väll göra som resten av världen och skaffa lösnaglar..

du har gått igenom dethär förut


klyftig rubrik

Pluggade en stund, sög som fan. Hatar NO. Seriöst. Så jävla ologiskt.
Fastnar med piercingen i allt hela tiden. Kläder, håret osv. Kommer slita sönder örat.
Vill gå på konsert men alla bra konserter har 18-årsgräns.
Idag är den söndag vilket betyder att det är måndag imorgon.
Måndag = Skola = ASFGHDALÖHATHATHAT.
Hoppas denna vecka går lika fort som den här.
Det är 44 dagar kvar tills vi åker till New York.
Om jag längtar? Svar ja.
Det är även 82 dagar kvar tills vi åker till Holland med fotbollslaget.
Om jag längtar? Svar ja.
I can be cute, I just choose to not be. BILD FRÅN I SOMRAS MTFS

hmm


nu blir det gossip girl och sms med roligt folk. puss på er.


.

Aaaaaallå. Drog hem till Carro efter att jag ätit middag. Chillade där med lite folk.
MÅSTE BARA SÄGA att det här e typ världens godaste läsk.
Smultron med a little bit of alcohol.

gjorde inte så ont *badass*


yesterday

Lägger ut dom fina bilderna på facebook, och.. dom andra här.



Jag fuckar upp ditt organiserade liv


fridaaaay


HEJ SER UT SOM EN PÅSE NÖTTER HOHO!!!!!!!!!!!!!!
Idag är det fredag och jag har varit i skolan och efter skolan åkte jag hem och tittade på ett avsnitt Gossip Girl som jag tycker om väldigt mycket och efter att jag tittat på Gossip Girl gick jag och duschade och nu sitter på min säng och ska gå och klä på mig och ikväll ska jag hem till Carro och sen sover jag där det kommer bli jätteskojigt hejdå.

aaahtja

Hej bloggeeeeen.
Idag har jag varit i skolaaaaan, sen var jag barnvaaaakt och sen har jag tränaaaaat.
FAN VA SKOJ. Jag vill berätta för er att jag skriver mycket hårt på tangenterna om ni fattar vad jag menar. OOOOOCh vad händer på lördag dåååå, nån som vill träffas eller????? SLÅ EN FUCKING PLING. Hejsvejs.
Jag hade kläder på mig idag. Dom ser ni på bilderna ovan.

den kommentaren gillades visst


hej

Har precis doschat så el picture togs innan. Onsdag idag. Vilket betyder att det är torsdag imorgon, och sen äre fredag och HELG. Naaaaaz.

crazy as hell

Men skulle inte banga påre.

they are awesomness


nu fick ni precis som ni ville


det e godnatt nu


nuuu blire spanska

Shoo

-

Kör på en liten randombild som header. Hoh.

tisdag

Haha ser ju lite halv efterbliven ut, men tur att man är snygg i verkligeheten,
och inte snygg på bilder och ful i verkligeheten som vissa andra.
Oooooups I did not write that...

hej

Nuuu om typ en halvtimme ska jag åka iväg till Slussen och möta upp las chicas,
sen åker vi t sickla och ser på bio. Sover hos Melissa sen också. Nice.

pix

Aaa va på akuten igårkväll, tog lite prover och sådär men det va inget. Får ba hoppas att de går över.
Gick upp svintidigt imorse och åkte till Romme med Lukas & Pappa. Det va kul.
Har upptäckt att åka bräda för mig är som att cykla typ. Det sitter långt inne. Trodde det skulle gå asdåligt men det kändes som om jag aldrig slutade åka om ni fattar va jag menar.

-


det har fångat mig

Hade asmysigt med Malin i stan idag. Pratade nonstop i typ 4 timmar. Köpte en röd tröja. Den va fin.
Nu ska jag titta på lite Gossip Girl som jag laddat ner (ditt fel Emma). Mys mys.
Har dock fortfarande ont i "magen", men ska åka skidor (snowboard) imorgon, så det blir att ringa vårdcentralen på lördag. Och jag som har cup på söndag.. Men asså fattar ej massa av symptomen för blindtarmsinflammation stämmer typ på mig.. Aja, vi får se. PUSS.

Mirror: Hey you're pretty today! Camera: LOL NO!


hihi tröttis

Vaknade runt tio, har bara legat i sängen och degat en stund.
Ska strax gå upp, äta frukost och fixa mig.

I want you to know something but I don't know how to say it, so I let the first 3 words of this sentence explain it

Har tänkt på en sak. Det är en jävla massa snack om hur killar ska va mot tjejer osv. Vad dom ska göra och inte göra. Varför finns det inget sånt för tjejer? Har aldrig läst en lista om hur en tjej ska bete sig mot en kille. Äre bara killarna som ska göra allt? Det är väll ingen skillnad på oss egentligen? Vafan liksom. Det är inte killen som ska bara perfekt och göra allt, god damn tjejen har väll en lika stor del i ett förhållande? Hon måste också kämpa och försöka göra rätt saker. Come on, lägg inte allt på killen. Just saying,
act like a bitch, and you'll get treated like one too.

de blir film

IJaaaa mysmys. Hihi. Har inte bestämt vad det blir än, meeeen nått iaf.

jag älskar dig :)

.

intelligent konversation mellan två blondiner


ajajaj

Har typ haft ont på sidan av magen i över ett dygn nu. Eller det gör inte ont i hela tiden, bara när jag går typ. Skitkonstigt. Iaf så släpper det inte. Tänk om min blindtarm sagt pang? Fast asså långsamt? Eller nått... Blir orolig iaf.

våta tröjärmar och randiga kinder

Hade världen bästa kväll hos Emma igår. Vi köpte hem sushi och tittade John Tucker must die. Älskar superamerikanska highschool-filmer. Sen rullade vi igång Gossip Girl (Emma har boxen eller vad man ska säga), och jaaa, vi fastnade nog framför det i 6 timmar kan jag tänka mig. Jag skulle upp och vara barnvakt tidigt, så vi hade satt väckarklocka på kvart över 9. Klockan 11 vaknar jag av mig själv. Snacka om stress. Gick iaf dit och vaktade lite barn, sen nu är jag hemma. Ska nog ta en dusch.
Mat <3

-

Drar hem till bästis nu.

vad göööör jaaaag

Läää jag har lov och går upp klockan 8. Varför? Jo ska vara barnvakt hah.
Drar dirr därifrån till träning (kmr dö).

jag skiter i det här nu

X gånger 100000

tjaaaa

Tar de chill med kläder å smink ikv, pallar ej klä upp mig för en fotbollscup haha.

det är inte värt det

Nej. Ångrar mig verkligen. Finns inge bra med det.
Fuck this pallar ej.

sjukt brädsugen


godmorgon

Vaknade halv 1. Sov alltså i 12 timmar. Gaaaanska så skönt om ni frågar mig
Idag har jag trääääning, sen ikväll ska jag nog dra och kolla st-cupen med bra människor.
Annars då? Jo min pojkvän åker till Sälen med sina kompisar idag, kommer inte höra så mycket av honom på en vecka, och kommer heller inte få veta vad dom gjort där. Dom åker väll skidor? Nej inte endast kan jag tänka mig.
Aja, nu vart det här drygt. Hejdå.

dags att sova

sov gott fan

vill sova

Har badat (sjukt välbehövt), och spelat alfapet med mamma och bror.
Är så trött så att jag inte orkar tänka haha.
Ser framemot att sova ikv. Eller aa, snart.

så blev det 2012


RSS 2.0