you are my sun my moon and all my stars

Dags att kliva upp ur sängen snart kanske? Ska bara komma på en anledning först hah.. Har inget att göra idag förens ikväll då mina kusiner kommer hit och äter middag. Kanske ska träna lite? Så får det bli.

från en ort till en annan

Sov länge somfan idag. Åt frukost/lunch och sen drog jag ut och sprang. Backträning + intervaller. Chillade resten av eftermiddan fram tills att jag vid 7 åkte till Alvik och mötte Elias, åkte sen hem till hans kompis där flera andra av hans kompisar var. Asmysig kväll.
 
Now I have to sleep. Godnatt kompisar.
 
 

Fuck that bitch that's in your bed, because I know that when you're in her, I'm in your head.


because I want you to be proud of me

A whole lot of motivation.

-


hola

Glömt bloggen, sorry broes. (Haha Emma.....)
Jaja, vad har jag gjort senaste dagarna då? Okej det är inte så många dagar men ändå. I lördags så började jag dagen med att dra ut och springa, åkte sen till Flaten med Nippan. Börjar bli standard. Åkte hem till Nippan, åt mat, duscha, fixa fixa fixa sen drog vi till Nippans polers i Kärrtorp. Chillade där vi 6 pers hela kvällen till sent på natten, drog förbi Gullmars kebaben och käka pommes innan vi åkte hem och sooov. Idag har jag varit med Elias från typ 12 till 12, grymt mysigt. Imorgon har jag inga planer, tjohooo.
 
Höhö..

breathing

Förstår inte, jag är så jävla trött hela tiden. Och jag gör fan INGENTING om dagarna i stort sett. Idag har jag varit en stund i Nacka Forum och i Sickla med mamma, och nu är jag typ helt slutkörd? Eller näe men aa tror ni hajar.
 
 

.

Your knife,
my back.
My gun,
your head.

Godmorgon

Hola. Åt precis frukost. Sitter och laddar upp inför att dra ut å springa. Är lite småtaggad på backträning, måste bara sluta vara så lat... Mamma är ute och springer 15km, jävla galning... Anyway, verkar vara fett bra väder idag. Shozzz.
 
 

grym dag

Livet bara rullar på. Känns som om det bara går uppåt just nu.
Den här dagen har varit grym. Las chicas Linnea & Emma kom tidigt tidigt imorse (klockan 10), lite senare kom även Jennifer. Orkar inte berätta allt i detalj, men vi ordnade iaf en överraskningspicknick till Natha & Felix uppe på berget vid Danvikstull. Blev helt och hållet asbra, riktigt lyckat kändes det och tror dom uppskattade det.
 
Chillade sen bara hemma med min bror, gick på en promenad med mig själv, och nu är det dags att sova..
 

My hometown

 
Stockholm i solnedgången, kan det finnas något vackrare? Det finns det säkert, men när man sitter högst upp på Hammarbybacken och tittar ut över himlen som färgas röd och orange, på vattnet som är som små pölar mitt bland alla hus med alla lysande fönster, så kan jag fan inte tänka mig något finare. Min fucking hemstad, är så jävla stolt över att kalla mig själv Stockholmare. Kan knappt tänka mig att bo någon annanstans. Sure, kanske utomlands ett tag, men det finns ingen annan plats som jag kan tänka mig att leva hela mitt liv på. Är född här och ska dö här, så är det med det.

Sms-spaning


Ska snart sova bre

Men tänkte bara dela med mig av min dag. Jag och Jennifer åt frukost sen drog vi in till Gullmars och mötte Linnea Emma & Nippan, vi 5 åkte sen till Flaten och tjilla galet där. Runt 4 drog sig alla hemåt, mormor och mina kusiner kom och åt middag och mös hemma hos oss och sen drog jag hem till Simon där the grabbs var och hängde. Kom hem nyss och är trött som ett as så ska soooova nu.
 

ey dude

Godmorgon. Typ. Eller nått.
Igår drog jag hem till Oscar, pratade om allt som hänt sen vi sågs sist (en hel jävla månad). Har saknat min broder så det var asnajs att träffa honom. Åkte sen hem till pappa och åt middag, sen gick vi ju alltså och såg Spiderman. Den var gryyyyyym!!
Efter bion åkte jag till Nypan där mina broes var och hängde, chillade där ett tag innan vi gick hem till Ivar och ba tjilla. Jag och Jennifer gick hem till mig vid 2, och nu vaknade vi nyss. Eller aa, jag vaknade för en timme sen, Jennifer sover fortfarande.. Lolz men aa, tja på er.
 

Hola


Shit pommes frites..

Sprang bort till Hammarbybacken och körde backträning. Trodde påriktigt att jag skulle svimma haha. Ligger helt död på min säng nu, måste vila lite så jag orkar ta mig till duschen..


drar uuuut!


godmorgon!

Ligger in my bed och lyssnar på asgammal musik, nivet sånadär youtube-kärlekslåtar (alla brudar vet nog vad jag menar). Tror jag ska träffa Oscar idag, sen ikväll ska jag och Lukas på bio med pappa. Verkar som om det blir Spiderman!
 
Igååår

.


-

"You are late."
"You are stunning."
"You are forgiven."

snygg??????


Mot Söderstadion!


tjena


För den som undrar

----> http://ifuckinghateyolo.tumblr.com/
 

i could have won

Now I am sitting on my köksbänk and eating a kaka. Ska typ städa the lägenhet nu hade jag tänkt.
Fick en jävla massa överskottsenergi, och då ser det ut såhär:
 

trollface typ eller nått, soet fjortiz

Familjen – Ivanhoe & Rebecca
 

thinking about you

Har saknat min kamera.

Godmorgon!

Är uppe tidigt idag, have a lot of things to fixa.
 

hmmm

Läser gamla inlägg. Fett deppig? Känner att livet är på TOOPPPP just nu så no more depp här inte. Nä nä hörrni. 

hej igen kompisar

ÄNTLIGEN HEMMA. Eller aa kom hem igår. Har alltså varit på Carros landställe i Vessige. Åkt longboard, chillat med kor och bara haft det awesome. Åkte därifrån till Göteborg för att spela Gothia och det har varit en gryyyym vecka. Dansat på skolgården med rumäner och grabbar från "Madagaskar", lärt känna kanadensare, spelat fotboll ofc och hängt en jäkla massa på Liseberg. Har fått ställa upp på en heeel del bilder, kände mig lite som en turistattraktion. Folk har aldrig sett en blond människa förut..
 
Fick ryck förut och satte lösen på bloggen, hade inte tänkt blogga på ett tag men fuck it, älskar min blogg.
 
Puss på er.

mmm

Har skaffat tumblr.

Am I falling, or am I already lying on the ground?

I am waiting for you.

breven som skrevs dom kom aldrig fram


har tänkt på en sak

Idag hände nått som enligt mig är rätt sjuk.
Vi var på ett café mitt ute i ingenting typ, eller aaaa Saltåkvarn typ eller nått. Iaf, så ser jag en man som jag kände igen. Och vart hade jag sett honom förut då? Jo på flyget till och från Barcelona. Hur jävla liten är inte världen egentligen?

varför ska det då vara så svårt

Packat resväskan, igen. Lever verkligen i den där saken. Satan vad mycket kläder jag har med mig nu. Pratade nyss med bästis i telefon, hon kom precis hem och lika snabbt ska hon dra igen. Dock drar vi tillsammans så det äger verkligen. Har saknat henne.
 
Ser ut som om min resväska ska sprängas. Asgrymt. Sholax.
 

när jag inte orkar mer

Åkte på bilutflykt med mamma och Lukas idag! Hamnade i Järna där vi lallade runt litegrann.
 

igår


godnatt

Så trött.

love


Hmm..

Någon kommenterade typ extremt nyss att jag borde skaffa tumblr. Borde man? Och varför?

Barcelona - systekamerabilder


ser mörkret dig?


Hej kompisar

räffade finaste Max en stund idag, pratade om allt som hänt sen vi sist sågs osv. Grymt mysigt. Håller just nu på att packa upp diverse väskor, och funderar på vad jag ska packa ner. Känns som om jag bor i en resväska. Är bara hemma och tvättar. Vad är det man brukar säga? Juste, det kan inte växa mossa på en rullande sten. Nej ni, är fri från mossa. Är nästan sådär glad och lycklig att jag skulle kunna dra till med ett "I love liiifeeee!!" och skuttta runt lite, men riktigt så kul ska vi inte ha det.

 

 

 


godmorgon

Ligger i min säng och bara älskar livet atm.

Känner att jag borde berätta lite för er nu, om den absolut bästa veckan i mitt liv. Tänker inte dra detaljer, men i stora drag så har vi lagat mat på stormkök, varit på grymt bra konserter mellan 6 och 12 (cirka), och sen dragit tillbaka till Vanlig Camping och festat till halv 6 på morgonen då jag och Emma traskat tillbaka till vårat tält för ungefär 3 timmar sömn innan man vaknade av att tältet blev som en liten bastu. Har träffat så jävla mycket nya människor, gamla vänner som jag inte träffat på flera år, och så har jag kommit nuvarande vänner mycket närmare. Finns inte så mycket mer att säga än att det här var den bästa veckan någonsin. Bildär: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.444477365564165.109613.100000057165849&type=1

 

Sen så var jag ju en vecka i Barca också. Kan säga att den semestern började med kollaps av total utmattning efter Peace. Inte så kul. Resten av veckan har varit asgrym med endast sol, bad, shopping och mat i mängder.

 

På onsdag åker jag och Carro (som jag saknar som ett jävla cp) till hennes Landställe i Falkenberg och sen direkt därifrån till Gothia så jag är i stort sett bara hemma och packar om.

Har ont i armarna nu. POSS.

 

 


hemma

.

RSS 2.0