Mhm

Hade lååång sovmorgon idag så skönt. Efter skolan var jag med Elias. Lika mysigt som alltid. Är så jävla trött så vet inte vart jag ska ta vägen. Godnatt.


Så himla kär

 
 

My heart skips a beat when I see him smile.

Hääj. Just chilling in ma bed, painting my nails. Chillade i Globen med Max efter skolan, soft som fan. Börjar bli rätt hungrig, hoppas mamma kommer hem snart så att vi kan laga middag. Sen träning ikväll. Osoft.
 





Sho broes

Chilling in da school. Har skrivit ett diagnostiskt test på engelskan idag, och i eftermiddag är det ett i matte. Ska leka med Max en stund idag efter skola. Soft bräääh.


Every kingdom will one day come to an end

Lång dag i skolan idag, slutade tjugo över fyra. Helt ok dag, hände inget speciellt haha, allt bara rullar på. Har redan fått en hel del läxor att göra till dom kommande dagarna. Soft. Fast ne.
Har träning ikväll, inte så sen så det är skönt.
Pusssss.
 

Shysst blåmärke


Sova snart

Spelade en riktigt shysst match i ösregnet. Började asgarva vid flera tillfällen i matchen för att det regnade så sjukt mycket. Det är fan inte normalt. Blev en vinst med 4-0, så otroligt skönt. Åkte sen bara hem och duscha, sen åkte jag och min bror hem till mormor i Nockeby på kräftskiva with my cousins. Grymt mysigt.

Imorgon ska jag till skolan (ofc). Taggarååh.


Det finaste jag har


Hola

Häääääj. Kan köra en snabbspolning på dom senaste dagarna. I fredags kom det massa brudar hit på kvällen, senare drog vi ut å ba hängde ute. Igår åkte jag å träffade Elias, var med honom hela dan. Åt lunch vid vattnet i Gamla Stan osv. Lagade kebab hemma hos mig till middag. Asmys.

Fotbollsmatch idag då, och sen kräftskiva hos mormor. Awesome.


heeey people

Intervjun gick jättebra, var rätt kort men killen jag pratade med verkade nöjd.. Så jag håller alla tummar och tår för att jag får jobbet.
Åkte in till stan med mamma efter intervjun, köpte en skjorta och en stickad tröja. Grymt najs.
Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll, får se hur det går..
 
 

And I'll be yours to keep

Sholax. Bara varit i skolan idag. Hade håltimme sista lektionen så det var skönt.
Ska snart åka iväg på jobbintervju.. Fett nervös men tror det kommer att gå bra. Heja på mig.
Puss.
 

Samma nätter väntar alla

Heeey. Matchen med reservlaget gick bra. Var sjukt trött när jag kom hem dock.
Igår var vi andra dan i skolan, lekte lekar kan man säga.
Åkte till Globen och kirrade grejer till skolan, köpte även nya benskydd yeaaahh. Hade träning på kvällen som gick helt åt helvete för mig, så jag och Elias åkte hem till mig innan den var klar hah. Eftersom jag började klockan två idag så sov Elias här inatt, mysigt somfan. Vi gjorde våfflor imorse, spelade cod och sådär.
Drog till skolan i 1 timme för att ha idrott, men vi hade bara genomgång inför terminen och lite så. Efter det har jag bara chillat hemma, fixat med grejer. Bland annat så fixade jag precis ett par gamla converse. Awesome.
Träning ikväll, är trött och seg men tänker inte låta det bli som igår för det. PUSS.
 

Show me your love baby, and I will show you mine.

Heey folks. Första skoldan idag, kändes bra. Har inte så mycket att säga actually.
 
Igår åkte jag till Solna och tittade på Elias match. Efter den åkte vi bara hem till mig och chillade. Vid 7 åkte Elias hem och jag mamma & lukas åkte ut till Sjöhistoriska och kollade på Kent. Grym konsert.
 
Är rätt seg just nu, men har match med Reservlaget ikväll så det är bara att ladda om. Tjo.
 

Sommar 2012

Känns helt sjukt att sommarlovet nu faktiskt är slut. Men kan helt ärligt säga att det här har varit den absolut bästa sommaren ever. Har gjort så otroligt mycket roliga saker. Varit på ställen jag aldrig varit på förut, träffat människor jag inte träffat förut, gjort saker jag inte gjort förut and so on. Helt underbart. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än tack till alla som gjort den här sommaren till den bästa. Nu börjar a new life at gymnasiet. Tjoho!
 
Soluppgång @ Peace&Love

Hola amigos

Ligger i min säng, har tänt massa stearinljus och lyssnar på bästa Ben Howard. Just telling, riktigt awesome musik.

Idag var jag först på IKEA en sväng med mamma. När vi kom hem fick jag ett ryck och städade iordning min bokhylla som var heeemskt stökig.

Efter att ha duschat å fixat mig åkte jag hem till Linnea där ett helt gäng andra brudar var. Vi grillade kyckling och så. Skitmysigt, man dör av garv varannan minut med dom där tjejerna. Senare på kvällen åkte vi in till Kungsan för att kola läget. Jag hade nog tyckt att det varit kul om det inte var så att jag var så trött, så vid strax efter 10 åkte jag hen och har alltså bara chillat on my säng sen dess.

Ska sova snart tror jag. Pusssss.

 


I'm gonna love you like I've never been hurt before.

So freaking happy with him.

I didn't know what to do.

Sov hos Elias går, riktigt mysigt. Åkte hem vid 2, duschade osv och åkte sen hem till Emma. Vi kollade på världens bästa film, åt glass och sen lagade vi asgod mat. Kycklingtacos kan man säga. Drog sen in till stan och mötte Nippan Carro & Linnea, gick till Kungsan och hängde där hela kvällen som dom fjortisar vi är. Syntes på storbildsskärmen ett antal jävla gånger... Herregud.
 

Ligger nu bara och chillar i min säng. Ska väll sova.
 

Update

Började dagen med att gå på jobbintervju, gick jättebra så vi får se vart det leder. Gick sen och vaccinerade mig, åkte efter det in till Söder och tog en riktigt trevlig fika med mig själv. Gick sen till frisören, och nu är jag påväg till Elias efter en snabb vända hemma. Tjuu.


Häj

Igår var en trevlig dag. Drog in till stan och träffade tjejerna, lallade runt där ett tag tills Elias mötte upp oss. Sen drog mina tjejer och Elias kompisar kom ist så jag var med dom en stund. Drog sen till Söder och åt middag med pappa och sen åkte vi till Råsunda. Kass match enligt mig, kul att se Brasilien men i övrigt.. Naah.
 
Fick damputbrott på vägen hem av olika anledningar. Bättre nu men igårkväll var jag så jävla förbannad. Tjoho.
 

Bara du och jag bror du vet vad jag menar


den här datorn är skit

Fuck you.

Godmorgon!

Börjar bli lite pissed igen, hälften av bilderna jag tog i Kroatien försvann efter att jag laddat in dom på min dator OCH raderat dom från minneskortet. Skjut mig.

Alltså

Har upptäckt att jag är någon form av nattuggla. Sitter seriöst uppe halva nätterna. Inte så himla bra egentligen, men är inte särskilt trött om dagarna så aaa.... Ville ba dela med mig.

så mycket minnen


gaaaay men aa


always

När jag berättar för folk att jag ser dåligt på långt håll

aha

Vad hände? Jo jag fick adhd. Vet inte vart det kom ifrån. Var fett otrevlig i vår kikchatt, förlåt hörrni. Kände bara hur jag helt plötsligt blev pissed på allt. Ska klippa mig på torsdag och upptäckte att jag hatar mitt hår. Vill bara ta en rakapparat och raka bort hela skiten.
 
Och grejen är att jag vet att imorgon när jag vaknar kommer allt vara bra igen. Bättre än bra. Mitt liv är helt awesome just nu.
 
Tack för mig hej.
 

Trött..

Känns som om tandäkaren dödade min mun, lol. Anyways, drog till Beyond Retro efter, kärlek till den butiken. Fick med mig en tröja hem.
 
Har sen varit en riktig housewife och strykt lite grann. Dog nu i soffan... Träning ikväll. Tjoho.
 

And I will find you

Sho brä. Sov riktigt länge idag, vaknade typ 12. Hade bestämt mig för att vända tillbaka tiden den här veckan, men det känns så tråkigt.. Haha, whatever. Åt en riktigt awesome frukost, efter det har jag bara chillat, målat naglarna och sånt dära.
Ska till tandläkaren dag. Jippie. Är inte rädd eller så, tycker bara det är obehagligt. Men jaja.
 
Nåra veckor sen

Sådärja

Är settled down i min säng nu. Så himla skönt.
 
Har varit rätt så busy på sistone. Var alltså i Kroatien en vecka, fullkomligt underbart. Bara sol, hav, mat & vila.
 
Kom hem i lördags natt, i söndags fikade jag i 3 timmar med bästa brudarna brus. På kvällen kom Elias över, sov kvar här, grymt mysigt. Imorse var jag en riktigt kvinna och gjorde pannkakor.
 
Later today efter att Elias åkt hem kom Emma förbi. Seriöst den människan är helt underbar. När vi var på Gothia var vi inne i stan och jag letade i typ varenda butik efter en transparent skjorta utan ärmar, men hittade ingen. Så kommer hon idag och har köpt en sjuuukt fin till mig. Blev helt lycklig. Jag älskar dig så mycket min fina vän.
 
Vi lagade maaaat sådära like a boss, sen drog vi till IP för lite fotbollsträning. Gick faktiskt bra.
 
Nu ska jag försöka ordna upp minnet på min dator.. Helt full.
 
 

Kompisar

Förlåt för dålig bloggning vänner. Inatt ska jag uppdatera er. Pusssss


Byyeeee

Försökte blogga från el telefono igår men det gick inte. Åker till Kroatien ni. Tjäääna


Kommer alltid älska Danish

Hon
 
Le igen
 
Torka dina tårar (Le igen)
 
Förlåt
 
 

please

Just for once, let him be happy. I beg you.
 

hola


-

I need someone like you. Don't fuck up this.

mys


Hola

Var ute på en grymt lång promenad förut idag. Sjukt najs.


changed my mind

Raderade det gamla inlägget och skriver ett nytt.
Det är alltså 1 år sen nu som vi flyttade hit. 1 år sen som vi sprang ut och in genom dörren på Dagövägen med alla flyttkartonger ut till flyttbilen. 1 år sen som jag inte klarade av att vara mer i våran villa när den började tömmas, utan mamma fick köra mig till våran nya lägenhet, där jag satt ensam ett tag tills flyttbilen kom körandes med dom andra efter sig. Det är ett år sen som jag satt och grät i våran tomma lägenhet och undrade hur fan det kunde bli såhär, och undrade hur i helvete jag skulle kunna bo i lägenhet. Jag som i 15 års tid bott i en villa, med trädgård och växthus. Redan då började jag ogilla det. Lägenheten, mitt rum, området, allt. Mitt rum var för litet, det gick inte att vara där. Det var bara kartonger överallt (även fast vi var rätt snabba med att packa upp). Köket var förjävligt, det är fint nu, men dom veckorna det tog att göra om det var ett helvete enligt mig. Jag ville inte vara här. Jag var inte här. Jag tog inte hem kompisar på samma sätt som jag gjorde förut. Jag trivdes inte. Jag var borta så mycket som möjligt, hos kompisar eller bara ute. Jag vet att det gjorde mamma ledsen, och hon gjorde allt för att jag skulle trivas. Det tog ett tag att vänja sig vid allt, att acceptera läget, för vad annat kan man göra? Det går inte att lägga sig ner och vägra. Och efter ett tag blev det bättre. Jag fick ordning på mitt rum, fick tillochmed en tv (även fast mamma alltid sagt att jag ALDRIG kommer att få han en tv på mitt rum), vi köpte nya sängar, kuddar, lakan, mattor, rubbet.
 
Nu är mitt rum mitt slott. Jag sover som en prinsessa i min säng. I en lägenhet som är fantastisk, och i en ort som jag kan kalla min (tack för inspirationen mamma).

hihihhi

Påriktigt, thanks for the kommentar om min tumblr. Blir fett glad kompis!!

godnatt

Alltså, när jag inte har nånting att skriva här, uppdaterar jag http://ifuckinghateyolo.tumblr.com/

RSS 2.0